Het track record van de groep bewijst echter dat deze strategie op lange termijn de beste resultaten oplevert. Solvay beschikt over een sterke balans. De investeringen in de groeilanden zullen hun vruchten afwerpen na 2010.

De farmadivisie wordt te negatief beoordeeld. Tegen de huidige koers wordt Solvay gewaardeerd alsof het nog even zwak zou zijn als tijdens de recessie van 1993, terwijl de groep vandaag kwalitatief véél beter is. Het dividendrendement is bovendien zeer aantrekkelijk, zo merkt SG Private Banking op.

Het track record van de groep bewijst echter dat deze strategie op lange termijn de beste resultaten oplevert. Solvay beschikt over een sterke balans. De investeringen in de groeilanden zullen hun vruchten afwerpen na 2010.De farmadivisie wordt te negatief beoordeeld. Tegen de huidige koers wordt Solvay gewaardeerd alsof het nog even zwak zou zijn als tijdens de recessie van 1993, terwijl de groep vandaag kwalitatief véél beter is. Het dividendrendement is bovendien zeer aantrekkelijk, zo merkt SG Private Banking op.