Sinds Barack Obama voor het eerst door de deur van het Witte Huis stapte, is het aantal Amerikanen zonder job met ongeveer 10 miljoen gestegen. Op basis van deze evolutie valt natuurlijk moeilijk hard te maken dat in de Verenigde Staten van een economische opleving sprake is.

Iedereen die bereid is om dat te geloven, moet volgens Tyler Durden van Zero Hedge als een leugenaar worden beschouwd. De tegenvallende werkloosheidscijfers voor de maand december die onlangs werden bekendgemaakt, lijken deze stelling alleen maar te bevestigen.

Sinds Barack Obama voor het eerst door de deur van het Witte Huis stapte, is het aantal Amerikanen zonder job met ongeveer 10 miljoen gestegen. Op basis van deze evolutie valt natuurlijk moeilijk hard te maken dat in de Verenigde Staten van een economische opleving sprake is. Iedereen die bereid is om dat te geloven, moet volgens Tyler Durden van Zero Hedge als een leugenaar worden beschouwd. De tegenvallende werkloosheidscijfers voor de maand december die onlangs werden bekendgemaakt, lijken deze stelling alleen maar te bevestigen.