De Chinese aandelen genoteerd aan de beurs van Hong Kong vertoonden recent de sterkste koersstijgingen. De BRIC-landen en opkomende markten lijken het sterkst te profiteren van de recente ontwikkelingen.

De sectoren Basic Resources (Europa) en Materials (VS), de financiële waarden en 'industrials' en duurzame consumentengoederen vertonen technisch de indruk van geloof in een economisch herstel. Het marktgedrag in de 'industriële metalen' lijkt deze indruk te bevestigen.

Aandelen en vastgoed ogen volgens Theodoor Gilissen Bankiers aantrekkelijk. Met name de opkomende markten ogen interessant. Obligaties raken uit de gratie en goud verliest gaandeweg haar glans. Het begin van 2013 registreert een toenemend vertrouwen en risicobereidheid.

De Chinese aandelen genoteerd aan de beurs van Hong Kong vertoonden recent de sterkste koersstijgingen. De BRIC-landen en opkomende markten lijken het sterkst te profiteren van de recente ontwikkelingen. De sectoren Basic Resources (Europa) en Materials (VS), de financiële waarden en 'industrials' en duurzame consumentengoederen vertonen technisch de indruk van geloof in een economisch herstel. Het marktgedrag in de 'industriële metalen' lijkt deze indruk te bevestigen. Aandelen en vastgoed ogen volgens Theodoor Gilissen Bankiers aantrekkelijk. Met name de opkomende markten ogen interessant. Obligaties raken uit de gratie en goud verliest gaandeweg haar glans. Het begin van 2013 registreert een toenemend vertrouwen en risicobereidheid.