Een aantal punten in het kader van de Griekse schuldenherschikking staat volgens Theodoor Gilissen Bankiers nog open.

De bijdrage van Japan, China en VS komen aanstaand weekend tijdens de G20 aan de orde.

Op 1 en 2 maart spreken de ministers van Financiën verder over het EFSF steunfonds, waarmee een vangnet tegen eventuele verspreiding van de risico's naar andere landen kan worden opgevangen.

De bijdrage van de PSI regeling zal 11 maart definitief zijn. Griekenland en landen moeten nog individueel akkoord gaan met de maatregelen.

Het IMF besluit pas medio maart over hun steun, maar in de Duitse media wordt al gemeld dat zij niet, zoals gebruikelijk, een derde zullen bijdragen. Griekenland blijft daardoor voorlopig nog een rol spelen op de financiële markten.

Een aantal punten in het kader van de Griekse schuldenherschikking staat volgens Theodoor Gilissen Bankiers nog open. De bijdrage van Japan, China en VS komen aanstaand weekend tijdens de G20 aan de orde. Op 1 en 2 maart spreken de ministers van Financiën verder over het EFSF steunfonds, waarmee een vangnet tegen eventuele verspreiding van de risico's naar andere landen kan worden opgevangen. De bijdrage van de PSI regeling zal 11 maart definitief zijn. Griekenland en landen moeten nog individueel akkoord gaan met de maatregelen. Het IMF besluit pas medio maart over hun steun, maar in de Duitse media wordt al gemeld dat zij niet, zoals gebruikelijk, een derde zullen bijdragen. Griekenland blijft daardoor voorlopig nog een rol spelen op de financiële markten.