De budgettaire beslissingen die aan het einde van het kalenderjaar uitgevoerd worden en de seizoensgebondenheid die we hierboven verklaarden, genereren in het vierde kwartaal doorgaans meer inkomsten uit hardware en licenties dan in de eerste drie kwartalen.

Vorig jaar was het vierde kwartaal zeer sterk en dit kwartaal zal ook in 2012 van groot belang zijn. IRIS heeft een aantal grote contracten geïdentificeerd waarvan de managers van het bedrijf hopen dat ze ze in de laatste 2 maanden van het jaar kunnen ondertekenen en leveren; ze kunnen de prestatie voor het gehele jaar aanzienlijk (en in positieve zin) beïnvloeden.

Indien deze contracten getekend worden, verwacht het management dat het bedrijf een goed niveau van winstgevendheid voor het gehele jaar 2012 zou kunnen neerzetten.

De budgettaire beslissingen die aan het einde van het kalenderjaar uitgevoerd worden en de seizoensgebondenheid die we hierboven verklaarden, genereren in het vierde kwartaal doorgaans meer inkomsten uit hardware en licenties dan in de eerste drie kwartalen. Vorig jaar was het vierde kwartaal zeer sterk en dit kwartaal zal ook in 2012 van groot belang zijn. IRIS heeft een aantal grote contracten geïdentificeerd waarvan de managers van het bedrijf hopen dat ze ze in de laatste 2 maanden van het jaar kunnen ondertekenen en leveren; ze kunnen de prestatie voor het gehele jaar aanzienlijk (en in positieve zin) beïnvloeden. Indien deze contracten getekend worden, verwacht het management dat het bedrijf een goed niveau van winstgevendheid voor het gehele jaar 2012 zou kunnen neerzetten.