Faber verwijst daarbij naar GE, IBM, Federal Express, Yum, Intel, Merck, Oracle en naar de bouwbedrijven. De koersen van deze aandelen noteren lager dan in januari en zijn ongeveer teruggevallen tot het niveau waar in december van vorig jaar noteerden.

Bovendien is er nog een andere verontrustende factor en dat het is het gegeven dat de meeste buitenlandse bedrijven niet meedoen aan de opwaartse beweging. Het zijn alleen de Amerikaanse beurzen die de wind in de zeilen hebben en dit uiteraard dankzij de FED.

Faber verwijst daarbij naar GE, IBM, Federal Express, Yum, Intel, Merck, Oracle en naar de bouwbedrijven. De koersen van deze aandelen noteren lager dan in januari en zijn ongeveer teruggevallen tot het niveau waar in december van vorig jaar noteerden. Bovendien is er nog een andere verontrustende factor en dat het is het gegeven dat de meeste buitenlandse bedrijven niet meedoen aan de opwaartse beweging. Het zijn alleen de Amerikaanse beurzen die de wind in de zeilen hebben en dit uiteraard dankzij de FED.