Die aangeslagen woningen gaan vroeg of laat naar de markt wordt gebracht, waardoor het aanbod alleen maar toeneemt. Gevolg is dat de vastgoedprijzen onder druk kunnen blijven staan.

RealtyTrac, het bedrijf dat de evolutie van de foreclosures volgt, ziet de foreclosures nochtans vertragen. Vorige maand werden in totaal 95.364 woningen aangeslagen, of een stijging met 25% ten opzichte van 12 maanden voordien.

Rick Sharga, senior vice president bij RealtyTrac, is van mening dat het herstel van de vastgoedmarkt kan stilvallen, wat op zijn beurt weer gevolgen kan hebben voor de Amerikaanse economie. Sinds het begin van de vastgoedcrisis werden al 2,30 miljoen huizen in de VS aangeslagen.

Die aangeslagen woningen gaan vroeg of laat naar de markt wordt gebracht, waardoor het aanbod alleen maar toeneemt. Gevolg is dat de vastgoedprijzen onder druk kunnen blijven staan. RealtyTrac, het bedrijf dat de evolutie van de foreclosures volgt, ziet de foreclosures nochtans vertragen. Vorige maand werden in totaal 95.364 woningen aangeslagen, of een stijging met 25% ten opzichte van 12 maanden voordien. Rick Sharga, senior vice president bij RealtyTrac, is van mening dat het herstel van de vastgoedmarkt kan stilvallen, wat op zijn beurt weer gevolgen kan hebben voor de Amerikaanse economie. Sinds het begin van de vastgoedcrisis werden al 2,30 miljoen huizen in de VS aangeslagen.