In het derde kwartaal (van 1 juli tot en met 30 september 2013) onthaalde Kinepolis Group 4,2 miljoen bezoekers, 3,7% minder dan in dezelfde periode vorig jaar.

De hittegolf in België en Frankrijk in juli en begin augustus, de economische crisis in Spanje en de hieruit voortvloeiende gevolgen, zoals de overheidsmaatregel tot BTW-verhoging sinds september 2012 en het gebrek aan beloftevolle Spaanse filmproducties, hadden een negatieve invloed op de bezoekcijfers.

De top 5 van het derde kwartaal werd gevormd door 'Despicable Me 2', 'The Smurfs 2', 'Now You See Me', 'World War Z' en 'The Conjuring'.

In de hitlijsten van lokale films behaalde 'Piet Piraat en het Zeemonster' de hoogste plaats in België, 'Paris à tout Prix' in Frankrijk en 'La gran familia española' in Spanje.

Van 1 januari tot en met 30 september onthaalde Kinepolis 12,5 miljoen bezoekers, 8,8% minder dan in dezelfde periode in 2012.

In het derde kwartaal (van 1 juli tot en met 30 september 2013) onthaalde Kinepolis Group 4,2 miljoen bezoekers, 3,7% minder dan in dezelfde periode vorig jaar. De hittegolf in België en Frankrijk in juli en begin augustus, de economische crisis in Spanje en de hieruit voortvloeiende gevolgen, zoals de overheidsmaatregel tot BTW-verhoging sinds september 2012 en het gebrek aan beloftevolle Spaanse filmproducties, hadden een negatieve invloed op de bezoekcijfers. De top 5 van het derde kwartaal werd gevormd door 'Despicable Me 2', 'The Smurfs 2', 'Now You See Me', 'World War Z' en 'The Conjuring'. In de hitlijsten van lokale films behaalde 'Piet Piraat en het Zeemonster' de hoogste plaats in België, 'Paris à tout Prix' in Frankrijk en 'La gran familia española' in Spanje. Van 1 januari tot en met 30 september onthaalde Kinepolis 12,5 miljoen bezoekers, 8,8% minder dan in dezelfde periode in 2012.