Op een bepaald moment zal namelijk blijken dat vadertje staat de aangegane verplichtingen niet zal kunnen invullen, tot grote woede van de bevolking. Maar de zaak van de pensioenen is een probleem dat internationale dimensies heeft aangenomen, niet alleen België wordt er mee geconfronteerd.

Ook in de Verenigde Staten is het probleem van de pensioenen een landmijn die vroeg of laat recht in het gezicht van de Amerikanen zal ontploffen. De gevolgen van die ontploffing zullen catastrofaal zijn, zowel Belgen als Amerikanen zullen op een onbeschaamde manier door hun overheid worden bestolen.

Op een bepaald moment zal namelijk blijken dat vadertje staat de aangegane verplichtingen niet zal kunnen invullen, tot grote woede van de bevolking. Maar de zaak van de pensioenen is een probleem dat internationale dimensies heeft aangenomen, niet alleen België wordt er mee geconfronteerd. Ook in de Verenigde Staten is het probleem van de pensioenen een landmijn die vroeg of laat recht in het gezicht van de Amerikanen zal ontploffen. De gevolgen van die ontploffing zullen catastrofaal zijn, zowel Belgen als Amerikanen zullen op een onbeschaamde manier door hun overheid worden bestolen.