Het aanslaan van ons spaargeld zal ons terug met beide voeten in de realiteit zetten, het zal tot ons doordringen dat we jarenlang boven onze stand hebben geleefd op geleend geld. Meer zelfs, de aangegane schulden zullen in de komende jaren afbetaald moeten worden.

Daardoor zal de afhandeling van het proces nog veel pijnlijker verlopen. In de komende jaren zullen we het met minder moeten stellen, met dus zelfs de kans dat we een deel van ons spaargeld zullen moeten afstaan. Het ziet er bovendien naar uit dat de toekomstige generaties niet meer dezelfde fout zullen maken als de vorige.

Het aanslaan van ons spaargeld zal ons terug met beide voeten in de realiteit zetten, het zal tot ons doordringen dat we jarenlang boven onze stand hebben geleefd op geleend geld. Meer zelfs, de aangegane schulden zullen in de komende jaren afbetaald moeten worden. Daardoor zal de afhandeling van het proces nog veel pijnlijker verlopen. In de komende jaren zullen we het met minder moeten stellen, met dus zelfs de kans dat we een deel van ons spaargeld zullen moeten afstaan. Het ziet er bovendien naar uit dat de toekomstige generaties niet meer dezelfde fout zullen maken als de vorige.