Burgemeester Bill de Blasio van New York verkondigde open en bloot dat arme mensen arm zijn omdat rijke mensen rijk zijn. Er zou met andere woorden sprake van uitbuiting zijn. Of anders uitgedrukt: de Blasio is er absoluut voorstander van om de rijken nog meer te belasten.

Zo komen we bij het rapport van het Internationaal Monetair Fonds waarbij sprake was van een eenmalige weeldetaks van 10%. Volgens Marc Faber zal deze belasting allesbehalve eenmalig zijn, ze zal elk jaar herhaald moeten worden om alle gaten te dichten.

Burgemeester Bill de Blasio van New York verkondigde open en bloot dat arme mensen arm zijn omdat rijke mensen rijk zijn. Er zou met andere woorden sprake van uitbuiting zijn. Of anders uitgedrukt: de Blasio is er absoluut voorstander van om de rijken nog meer te belasten. Zo komen we bij het rapport van het Internationaal Monetair Fonds waarbij sprake was van een eenmalige weeldetaks van 10%. Volgens Marc Faber zal deze belasting allesbehalve eenmalig zijn, ze zal elk jaar herhaald moeten worden om alle gaten te dichten.