De overheden zullen ons niet aan de neus komen hangen wat er komst is. Alleszins zal de man in de straat bij verrassing genomen worden, hij zal op een bepaalde dag wakker worden met de mededeling dat er een deel van zijn spaargeld in beslag is genomen.

Het voorbeeld van Cyprus bewijst er dat in zo'n geval met twee maten en twee gewichten wordt gewerkt. 193 bedrijven wisten wat er zou komen en brachten in totaal 916 miljoen dollar in veiligheid. Het spreekt voor zichzelf dat ook de politici tijdig de dans wisten te ontspringen.

De overheden zullen ons niet aan de neus komen hangen wat er komst is. Alleszins zal de man in de straat bij verrassing genomen worden, hij zal op een bepaalde dag wakker worden met de mededeling dat er een deel van zijn spaargeld in beslag is genomen. Het voorbeeld van Cyprus bewijst er dat in zo'n geval met twee maten en twee gewichten wordt gewerkt. 193 bedrijven wisten wat er zou komen en brachten in totaal 916 miljoen dollar in veiligheid. Het spreekt voor zichzelf dat ook de politici tijdig de dans wisten te ontspringen.