Die krijgt steeds grotere bevoegdheden om aan het geld van de spaarders te gaan. Het aanslaan van ons spaargeld wordt op een sluikse manier voorbereid. In het geval van de Britten krijgt de Bank of England al de toestemming om wanbetalers van belastingen het geld van de rekening te halen.

De slachtoffers zijn die Britten die voldoende geld op de rekening hebben staan om aanslaan rendabel te maken, maar te weinig geld hebben om een advocaat in te huren. De vraag is alleen wanneer onze nationale bank met gelijkaardige maatregelen zal uitpakken.

Die krijgt steeds grotere bevoegdheden om aan het geld van de spaarders te gaan. Het aanslaan van ons spaargeld wordt op een sluikse manier voorbereid. In het geval van de Britten krijgt de Bank of England al de toestemming om wanbetalers van belastingen het geld van de rekening te halen. De slachtoffers zijn die Britten die voldoende geld op de rekening hebben staan om aanslaan rendabel te maken, maar te weinig geld hebben om een advocaat in te huren. De vraag is alleen wanneer onze nationale bank met gelijkaardige maatregelen zal uitpakken.