Dijsselbloem sprak toen in het verband met het aanslaan van het spaargeld van de Cyprioten van een 'template', een voorbeeld dat bij toekomstige reddingsoperaties opnieuw zou toegepast worden. Het aanslaan van ons spaargeld is volgens Mark O'Byrne onvermijdelijk.

Volgens deze Ier, die op de financiële markten steeds meer zeggingskracht krijgt, zijn het niet de rijke Russen die zijn opgedraaid voor de Cypriotische bail in maar wel de middenklasse. De gevolgen van de ingreep zullen volgens Mark O'Byrne nog jarenlang voelbaar zijn.

Dijsselbloem sprak toen in het verband met het aanslaan van het spaargeld van de Cyprioten van een 'template', een voorbeeld dat bij toekomstige reddingsoperaties opnieuw zou toegepast worden. Het aanslaan van ons spaargeld is volgens Mark O'Byrne onvermijdelijk. Volgens deze Ier, die op de financiële markten steeds meer zeggingskracht krijgt, zijn het niet de rijke Russen die zijn opgedraaid voor de Cypriotische bail in maar wel de middenklasse. De gevolgen van de ingreep zullen volgens Mark O'Byrne nog jarenlang voelbaar zijn.