Martin Armstrong van Armstrong Economics gelooft dat we dichterbij een dergelijk scenario staan dan algemeen wordt aangenomen. Wat we momenteel meemaken, is niet meer dan de traditionele stilte voor de al even traditionele storm. Die stilte zal vroeg of laat doorbroken worden.

Armstrong is van mening dat het aanslaan van ons spaargeld wel degelijk een realistisch scenario is. De gevolgen er van zullen echter rampzalig zijn, de Europeanen zullen ieder vertrouwen in de overheid kwijtraken. Ook banken, die nu al de kop van jut zijn, zullen het eveneens hard te verduren krijgen.

Martin Armstrong van Armstrong Economics gelooft dat we dichterbij een dergelijk scenario staan dan algemeen wordt aangenomen. Wat we momenteel meemaken, is niet meer dan de traditionele stilte voor de al even traditionele storm. Die stilte zal vroeg of laat doorbroken worden. Armstrong is van mening dat het aanslaan van ons spaargeld wel degelijk een realistisch scenario is. De gevolgen er van zullen echter rampzalig zijn, de Europeanen zullen ieder vertrouwen in de overheid kwijtraken. Ook banken, die nu al de kop van jut zijn, zullen het eveneens hard te verduren krijgen.