Die werd later aangepast in zoverre dat alle bedragen onder 100.000 euro aan de heffing ontsnapten. Daarmee werd het begrip 'bail-in' geïntroduceerd en het ziet er naar uit dat we dit woord in de toekomst nog veel meer zullen horen. Niets of niemand is nog veilig voor de geldhonger van de overheid.

Tyler Durden van Zero Hedge ziet de rest van de wereld het voorbeeld van Cyprus volgen, overal zal het geld aangeslagen worden. Daarbij zullen bijvoorbeeld ook pensioenspaarfondsen niet worden gespaard. Alleen op deze manier kan de enorme schuldenberg afgebouwd worden.

Die werd later aangepast in zoverre dat alle bedragen onder 100.000 euro aan de heffing ontsnapten. Daarmee werd het begrip 'bail-in' geïntroduceerd en het ziet er naar uit dat we dit woord in de toekomst nog veel meer zullen horen. Niets of niemand is nog veilig voor de geldhonger van de overheid. Tyler Durden van Zero Hedge ziet de rest van de wereld het voorbeeld van Cyprus volgen, overal zal het geld aangeslagen worden. Daarbij zullen bijvoorbeeld ook pensioenspaarfondsen niet worden gespaard. Alleen op deze manier kan de enorme schuldenberg afgebouwd worden.