Om zijn impact te versterken gebeurt liefst op basis van onbegrijpelijke (dus moeilijk weerlegbare) argumenten die van aard zijn diepe schade aan te brengen aan de toekomstige economische ontwikkeling.

Dit neigt naar chantage maar wordt blijkbaar getolereerd. De gedeeltelijke "shutdown" van de Amerikaanse Overheidfuncties en de strapatsen van Berlusconi in Italië vallen onder de noemer van aandoenlijk spierballenrollen zonder één constructief doel voor het ogen.

Op de Europese beurzen valt vandaag weinig te beleven, de belangrijkste indices blijven dicht bij het slotniveau van gisteren. De meeste beleggers wachten af hoe het spierballenrollen in de Verenigde Staten zal aflopen. Het goud moet weer wat terrein prijsgeven.

Om zijn impact te versterken gebeurt liefst op basis van onbegrijpelijke (dus moeilijk weerlegbare) argumenten die van aard zijn diepe schade aan te brengen aan de toekomstige economische ontwikkeling. Dit neigt naar chantage maar wordt blijkbaar getolereerd. De gedeeltelijke "shutdown" van de Amerikaanse Overheidfuncties en de strapatsen van Berlusconi in Italië vallen onder de noemer van aandoenlijk spierballenrollen zonder één constructief doel voor het ogen. Op de Europese beurzen valt vandaag weinig te beleven, de belangrijkste indices blijven dicht bij het slotniveau van gisteren. De meeste beleggers wachten af hoe het spierballenrollen in de Verenigde Staten zal aflopen. Het goud moet weer wat terrein prijsgeven.