Er zijn echter maar weinig analisten die durven te stellen dat de koersen min of normaal gewaardeerd zijn. Naargelang van de bron is er sprake van een oververhitting op de Amerikaanse beurs met 7 tot 113%. Hoe groot de overwaardering echt was, zal waarschijnlijk pas achteraf blijken.

Volgens de welbekende Bob Shiller is er in ieder geval sprake van een overwaardering die verontrustende vormen heeft aangenomen. Maar anderzijds zijn de meeste analisten het er wel over eens dat de huidige overwaardering nog maar klein bier is ten opzichte van wat er tijdens de internethype gebeurde.

Er zijn echter maar weinig analisten die durven te stellen dat de koersen min of normaal gewaardeerd zijn. Naargelang van de bron is er sprake van een oververhitting op de Amerikaanse beurs met 7 tot 113%. Hoe groot de overwaardering echt was, zal waarschijnlijk pas achteraf blijken. Volgens de welbekende Bob Shiller is er in ieder geval sprake van een overwaardering die verontrustende vormen heeft aangenomen. Maar anderzijds zijn de meeste analisten het er wel over eens dat de huidige overwaardering nog maar klein bier is ten opzichte van wat er tijdens de internethype gebeurde.