Deze aankopen hebben volgens Thierry Masset, Chief Investment Officer ING Belgium, in het afgelopen jaar verstrekkende gevolgen gehad voor de asset allocatie van beleggers en dat zal allicht ook in 2013 zo blijven.

Naar de mening van Masset zien de markten voorlopig echter de situatie te rooskleurig en wijzen heel wat technische factoren erop dat aandelen te vlug gestegen zijn.

De analisten van ING hebben dan ook besloten winst te nemen na een stevige opvering (MSCI World +12% in euro sinds het begin van de rally) en de weging op aandelen terug op neutraal gezet.

Dit betekent niet dat Masset structureel negatief geworden is op aandelen, hij denkt alleen dat er later aantrekkelijker instapmomenten zullen komen.

Deze aankopen hebben volgens Thierry Masset, Chief Investment Officer ING Belgium, in het afgelopen jaar verstrekkende gevolgen gehad voor de asset allocatie van beleggers en dat zal allicht ook in 2013 zo blijven. Naar de mening van Masset zien de markten voorlopig echter de situatie te rooskleurig en wijzen heel wat technische factoren erop dat aandelen te vlug gestegen zijn. De analisten van ING hebben dan ook besloten winst te nemen na een stevige opvering (MSCI World +12% in euro sinds het begin van de rally) en de weging op aandelen terug op neutraal gezet. Dit betekent niet dat Masset structureel negatief geworden is op aandelen, hij denkt alleen dat er later aantrekkelijker instapmomenten zullen komen.