Ook van vermogens- en fondsbeheerders kan moeilijk verwacht worden dat ze met negatief nieuws naar buiten komen. Daarom is het toch interessant om eens te kijken naar het rapport dat JP Morgan Chase vorige week publiceerde en dat een heel ander geluid laat horen.

Aandelen zijn nu zelfs nog duurder dan op hun piek in 2007, waarbij de analisten van de Amerikaanse grootbank zich baseren op de verwachte koers-winstverhoudingen bij de bedrijven die deel uitmaken van de S&P 500. De conclusie van JP Morgan Chase is dat er momenteel nog maar weinig value in aandelen is aan te treffen.

Ook van vermogens- en fondsbeheerders kan moeilijk verwacht worden dat ze met negatief nieuws naar buiten komen. Daarom is het toch interessant om eens te kijken naar het rapport dat JP Morgan Chase vorige week publiceerde en dat een heel ander geluid laat horen. Aandelen zijn nu zelfs nog duurder dan op hun piek in 2007, waarbij de analisten van de Amerikaanse grootbank zich baseren op de verwachte koers-winstverhoudingen bij de bedrijven die deel uitmaken van de S&P 500. De conclusie van JP Morgan Chase is dat er momenteel nog maar weinig value in aandelen is aan te treffen.