Aandelen zijn niet heel duur - ze zijn ook niet goedkoop, maar gelet op het historische peil op de markten evenmin overgewaardeerd.

Er zijn verschillende factoren actief die een zekere spanning veroorzaken.

Naast de geopolitieke onzekerheid die samenhangt met het optreden van Rusland zijn dat verkiezingen in verschillende opkomende markten en de volwassenwording van het Chinese financiële system.

Daarnaast zorgt ook de overgang naar nieuwe modellen, gericht op aanpassing aan de omstandigheden van na de crisis, voor een zekere mate van onzekerheid. Niettemin biedt dit klimaat een goede voedingsbodem voor beleggers.

Aandelen zijn niet heel duur - ze zijn ook niet goedkoop, maar gelet op het historische peil op de markten evenmin overgewaardeerd. Er zijn verschillende factoren actief die een zekere spanning veroorzaken. Naast de geopolitieke onzekerheid die samenhangt met het optreden van Rusland zijn dat verkiezingen in verschillende opkomende markten en de volwassenwording van het Chinese financiële system. Daarnaast zorgt ook de overgang naar nieuwe modellen, gericht op aanpassing aan de omstandigheden van na de crisis, voor een zekere mate van onzekerheid. Niettemin biedt dit klimaat een goede voedingsbodem voor beleggers.