Dennis Gartman, uitgever van de The Gartman Letter, blijft niettemin positief voor het goud, hij is van mening dat de zwakte van tijdelijke aard zal blijken te zijn. Momenteel ontbreken echter de factoren die de goudprijs kunnen opjagen. Van inflatie is momenteel bijvoorbeeld geen sprake.

De olieprijzen zijn stabiel, dus vanuit die hoek loert dus geen gevaar. Het technische plaatje voor het goud ziet er nog steeds uitstekend uit, maar op korte termijn dreigt de goede stemming op de beurzen een verdere stijging van de goudprijs in de weg te staan.

Dennis Gartman, uitgever van de The Gartman Letter, blijft niettemin positief voor het goud, hij is van mening dat de zwakte van tijdelijke aard zal blijken te zijn. Momenteel ontbreken echter de factoren die de goudprijs kunnen opjagen. Van inflatie is momenteel bijvoorbeeld geen sprake. De olieprijzen zijn stabiel, dus vanuit die hoek loert dus geen gevaar. Het technische plaatje voor het goud ziet er nog steeds uitstekend uit, maar op korte termijn dreigt de goede stemming op de beurzen een verdere stijging van de goudprijs in de weg te staan.