De Nasdaq flirt met de kaap van 4000 punten, waarbij steeds vaker de vraag wordt gesteld of we al dan niet in een zeepbel zijn beland. Sommige analisten zeggen van wel en anderen zeggen van niet. Uiteindelijk zullen we pas op het einde het antwoord op deze vraag meten.

In ieder geval is het de eerste keer sinds 2000 dat de Nasdaq de kaap van 4000 punten bereikt. Daarmee moet opnieuw de vraag worden gesteld of de zeepbel, zo die er al is, niet wordt getrokken door de technologieaandelen. Aandelen als Twitter en Tesla lopen alleszins nog steeds in de kijker.

De Nasdaq flirt met de kaap van 4000 punten, waarbij steeds vaker de vraag wordt gesteld of we al dan niet in een zeepbel zijn beland. Sommige analisten zeggen van wel en anderen zeggen van niet. Uiteindelijk zullen we pas op het einde het antwoord op deze vraag meten. In ieder geval is het de eerste keer sinds 2000 dat de Nasdaq de kaap van 4000 punten bereikt. Daarmee moet opnieuw de vraag worden gesteld of de zeepbel, zo die er al is, niet wordt getrokken door de technologieaandelen. Aandelen als Twitter en Tesla lopen alleszins nog steeds in de kijker.