De aandelen van de wapenfabrikanten gingen gisterenavond namelijk zwaar onderuit op Wall Street, met stevige verliezen voor de belangrijkste spelers in de sector.

De koers van Smith & Wesson stond bij het slot van de handel meer dan 5% in het rood, concurrent Sturm Ruger kon de schade beperken tot iets meer dan 3%. Voordien lagen beide aandelen goed op koers, wapenproducenten zijn en blijven populair op Wall Street.

De correctie lijkt dan ook van tijdelijke aard te zijn, want momenteel stellen we opnieuw een stormloop vast op wapens in de Verenigde Staten.

Iedereen wil zich namelijk beschermen tegen een mogelijke gelijkaardige aanval zoals die van vorige week. De orderboekjes van de wapenfabrikanten zitten bij wijze van spreken bomvol.

De aandelen van de wapenfabrikanten gingen gisterenavond namelijk zwaar onderuit op Wall Street, met stevige verliezen voor de belangrijkste spelers in de sector. De koers van Smith & Wesson stond bij het slot van de handel meer dan 5% in het rood, concurrent Sturm Ruger kon de schade beperken tot iets meer dan 3%. Voordien lagen beide aandelen goed op koers, wapenproducenten zijn en blijven populair op Wall Street. De correctie lijkt dan ook van tijdelijke aard te zijn, want momenteel stellen we opnieuw een stormloop vast op wapens in de Verenigde Staten. Iedereen wil zich namelijk beschermen tegen een mogelijke gelijkaardige aanval zoals die van vorige week. De orderboekjes van de wapenfabrikanten zitten bij wijze van spreken bomvol.