Neil Gregson, manager van het JPMorgan's Natural Resource Fund, is van mening dat het stabielere koersgedrag bij de diamantmijnen te danken is aan de positieve prijsevolutie bij de diamantprijzen. Vorig jaar daalden die prijzen met gemiddeld 15%, dit jaar zijn ze met 5% of zo gestegen.

Gregson is van mening dat de sector nog over potentieel beschikt, hij is koper van de Zuid-Afrikaanse mijn Lucara Diamond en van de Canadese mijnen Mountain Province en Dominion. Deze aandelen hebben dit jaar in ieder geval beter gepresteerd dan de goudmijnaandelen.

Neil Gregson, manager van het JPMorgan's Natural Resource Fund, is van mening dat het stabielere koersgedrag bij de diamantmijnen te danken is aan de positieve prijsevolutie bij de diamantprijzen. Vorig jaar daalden die prijzen met gemiddeld 15%, dit jaar zijn ze met 5% of zo gestegen. Gregson is van mening dat de sector nog over potentieel beschikt, hij is koper van de Zuid-Afrikaanse mijn Lucara Diamond en van de Canadese mijnen Mountain Province en Dominion. Deze aandelen hebben dit jaar in ieder geval beter gepresteerd dan de goudmijnaandelen.