De MSCI Asia Pacific Index is dit jaar al met bijna 5% gestegen, waardoor deze benchmark index momenteel noteert aan ongeveer 15 keer de verwachte koers-winstverhouding.

Aandelen uit de MSCI Asia Pacific Index worden stilaan duur, want voor de Standard & Poor's 500 Index bedraagt de gemiddelde k/w 14,20.

Europa is momenteel erg goedkoop, met een gemiddelde koers-winstverhouding van 12,60. Dat goedkoop zijn, is uiteraard erg relatief gezien de slechte economische situatie. Koda herinnert er overigens aan dat vandaag 1330 van de 1696 bedrijven uit de Topix ex-dividend zijn gegaan.

De MSCI Asia Pacific Index is dit jaar al met bijna 5% gestegen, waardoor deze benchmark index momenteel noteert aan ongeveer 15 keer de verwachte koers-winstverhouding. Aandelen uit de MSCI Asia Pacific Index worden stilaan duur, want voor de Standard & Poor's 500 Index bedraagt de gemiddelde k/w 14,20. Europa is momenteel erg goedkoop, met een gemiddelde koers-winstverhouding van 12,60. Dat goedkoop zijn, is uiteraard erg relatief gezien de slechte economische situatie. Koda herinnert er overigens aan dat vandaag 1330 van de 1696 bedrijven uit de Topix ex-dividend zijn gegaan.