De winsten stegen tijdens het eerste kwartaal van dit jaar gemiddeld met minder dan één procent, zo bleek uit de data die door Bloomberg werden verstrekt. Het was overigens al het vierde kwartaal op rij dat de resultaten van de bedrijven opgenomen in de MSCI BRIC index tegenvielen.

John-Paul Smith, emerging-market strategist bij Deutsche Bank AG in Londen, merkt op dat de aandelen uit BRIC-landen sinds 2009 nooit zo goedkoop genoteerd stonden. Hij sluit een opleving van de koersen niet uit, maar wacht toch op een duidelijk signaal alvorens in de markt te stappen.

De winsten stegen tijdens het eerste kwartaal van dit jaar gemiddeld met minder dan één procent, zo bleek uit de data die door Bloomberg werden verstrekt. Het was overigens al het vierde kwartaal op rij dat de resultaten van de bedrijven opgenomen in de MSCI BRIC index tegenvielen. John-Paul Smith, emerging-market strategist bij Deutsche Bank AG in Londen, merkt op dat de aandelen uit BRIC-landen sinds 2009 nooit zo goedkoop genoteerd stonden. Hij sluit een opleving van de koersen niet uit, maar wacht toch op een duidelijk signaal alvorens in de markt te stappen.