Een gebrek aan voldoende momentum geeft aan dat de situatie nog instabiel is, waardoor er makkelijk een tradingrange kan ontstaan (met aantrekkelijker instapmomenten in termen van rendement en risico).

In het veronderstelde bodemproces mag er volgens Theodoor Gilissen Bankiers selectief gekocht worden. Woensdag werd er een koopsignaal waargenomen bij het aandeel Mosaic, omdat het aandeel sinds november 2008 relatief beter presteert dan de S&P 500 Index en woensdag de onderkant van het absolute stijgende trendkanaal succesvol heeft getest.

Een gebrek aan voldoende momentum geeft aan dat de situatie nog instabiel is, waardoor er makkelijk een tradingrange kan ontstaan (met aantrekkelijker instapmomenten in termen van rendement en risico).In het veronderstelde bodemproces mag er volgens Theodoor Gilissen Bankiers selectief gekocht worden. Woensdag werd er een koopsignaal waargenomen bij het aandeel Mosaic, omdat het aandeel sinds november 2008 relatief beter presteert dan de S&P 500 Index en woensdag de onderkant van het absolute stijgende trendkanaal succesvol heeft getest.