Dit komt onder andere door de verhoogde omzetgroei bij het internetbedrijf. Ondanks de goede cijfers, denken de analiisten van ABN Amro wel dat de markt iets te optimistisch is over het opwaarts potentieel van Salesforce.com. Het neutraal advies blijft staan.

De omzet kwam in het eerste kwartaal uit op 1,23 miljard dollar. Een toename van 37% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. De winstgevendheid verbeterde bescheiden.

Dit komt door een daling van de operationele kosten met 400 basispunten (GAAP) tot 81% van de omzet. Salesforce absorbeert op dit moment de overname van ExactTarget. Dit draagt bij aan de kostendaling.

Dit komt onder andere door de verhoogde omzetgroei bij het internetbedrijf. Ondanks de goede cijfers, denken de analiisten van ABN Amro wel dat de markt iets te optimistisch is over het opwaarts potentieel van Salesforce.com. Het neutraal advies blijft staan. De omzet kwam in het eerste kwartaal uit op 1,23 miljard dollar. Een toename van 37% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. De winstgevendheid verbeterde bescheiden. Dit komt door een daling van de operationele kosten met 400 basispunten (GAAP) tot 81% van de omzet. Salesforce absorbeert op dit moment de overname van ExactTarget. Dit draagt bij aan de kostendaling.