Het aandeel van Nissan sloot de dag af met een verlies van 5,45 procent op 970,7 yen. Het aandeel van Mitsubishi Motors, waar Ghosn ook voorzitter van is, verloor 6,84 procent tot 680 yen.

Nissan kondigde al aan Ghosn uit zijn functie te willen ontslaan, en Mitubishi zal vermoedelijk hetzelfde doen. Daarnaast is Ghosn ook de CEO van de Franse autofabrikant Renault. Daar zal een raad van bestuur bijeenkomen om het lot van de topman te bespreken, vermoedelijk dinsdagavond. Het aandeel Renault was maandag al omlaag gedoken op de beurs van Parijs.

Het aandeel van Nissan sloot de dag af met een verlies van 5,45 procent op 970,7 yen. Het aandeel van Mitsubishi Motors, waar Ghosn ook voorzitter van is, verloor 6,84 procent tot 680 yen.Nissan kondigde al aan Ghosn uit zijn functie te willen ontslaan, en Mitubishi zal vermoedelijk hetzelfde doen. Daarnaast is Ghosn ook de CEO van de Franse autofabrikant Renault. Daar zal een raad van bestuur bijeenkomen om het lot van de topman te bespreken, vermoedelijk dinsdagavond. Het aandeel Renault was maandag al omlaag gedoken op de beurs van Parijs.