De lage waardering , het herstel van het vertrouwen in financiële waarden en de anticipatie op een economisch herstel in het najaar van 2013 volstaan om een verder, geleidelijk koersherstel te ondersteunen, ondanks de zeer zwakke conjunctuurvooruitzichten voor de eerste jaarhelft.

Amerikaanse aandelen hebben reeds grotendeels geanticipeerd op betere economische vooruitzichten maar bieden nog voldoende potentieel omwille van verbeterende marges ( als gevolg van toenemende productiviteit ) , een versnelling van de groei van de bedrijfsresultaten en de torenhoge risicopremie die momenteel weegt op de waardering van aandelen.

Een geleidelijke afname van deze overdreven hoge compensatie voor marktvolatiliteit zal de Amerikaanse aandelen verder ondersteunen.

De lage waardering , het herstel van het vertrouwen in financiële waarden en de anticipatie op een economisch herstel in het najaar van 2013 volstaan om een verder, geleidelijk koersherstel te ondersteunen, ondanks de zeer zwakke conjunctuurvooruitzichten voor de eerste jaarhelft. Amerikaanse aandelen hebben reeds grotendeels geanticipeerd op betere economische vooruitzichten maar bieden nog voldoende potentieel omwille van verbeterende marges ( als gevolg van toenemende productiviteit ) , een versnelling van de groei van de bedrijfsresultaten en de torenhoge risicopremie die momenteel weegt op de waardering van aandelen. Een geleidelijke afname van deze overdreven hoge compensatie voor marktvolatiliteit zal de Amerikaanse aandelen verder ondersteunen.