Anders uitgedrukt: de centrale banken hebben weliswaar hun uiterste best gedaan, maar hun inspanningen zullen niet het gewenste resultaat opleveren. De verwachte economische opleving zal er met andere woorden niet komen en zodra dit duidelijk wordt zal de ontgoocheling groot zijn.

Blijkt namelijk dat de verwachtingen voor de bedrijfsresultaten in de afgelopen negen weken ongewijzigd zijn gebleven, terwijl die in een economisch groeiscenario zouden moeten aantrekken. De kater kan groot zijn wanneer mocht blijken dat de bedrijfswinsten niet stijgen maar eerder afbrokkelen.

Anders uitgedrukt: de centrale banken hebben weliswaar hun uiterste best gedaan, maar hun inspanningen zullen niet het gewenste resultaat opleveren. De verwachte economische opleving zal er met andere woorden niet komen en zodra dit duidelijk wordt zal de ontgoocheling groot zijn. Blijkt namelijk dat de verwachtingen voor de bedrijfsresultaten in de afgelopen negen weken ongewijzigd zijn gebleven, terwijl die in een economisch groeiscenario zouden moeten aantrekken. De kater kan groot zijn wanneer mocht blijken dat de bedrijfswinsten niet stijgen maar eerder afbrokkelen.