Anthony Grisanti, oprichter van GRZ Energy, heeft een logische verklaring voor het fenomeen. De stijging van beide asset classes is te wijten aan het massaal binnen vloeien van buitenlands geld, meer bepaald vanuit Japan. De Japanners kopen zowel aandelen als obligaties.

Grisanti gelooft dat aandelen op termijn aan het langste eind zullen trekken, hij houdt rekening met een stevige correctie op de obligatiemarkten.

Die correctie zal er komen op het moment dat de beleggers zullen begrijpen dat de Amerikaanse economie op haar eigen benen kan staan.

Anthony Grisanti, oprichter van GRZ Energy, heeft een logische verklaring voor het fenomeen. De stijging van beide asset classes is te wijten aan het massaal binnen vloeien van buitenlands geld, meer bepaald vanuit Japan. De Japanners kopen zowel aandelen als obligaties. Grisanti gelooft dat aandelen op termijn aan het langste eind zullen trekken, hij houdt rekening met een stevige correctie op de obligatiemarkten. Die correctie zal er komen op het moment dat de beleggers zullen begrijpen dat de Amerikaanse economie op haar eigen benen kan staan.