Dat is de mening van Bill Gross, beheerder bij Pacific Investment Management Co. De grootste beheerder van een obligatiefonds in de wereld heeft al regelmatig gewaarschuwd dat in de New Normal, het nieuwe normale evenwicht in de wereldeconomie, grote winsten niet meer mogelijk zullen zijn.

Het Total Return Fund dat door Gross wordt beheerd, heeft niettemin een goede periode achter de rug, met een rendement van 13% over de afgelopen 12 maanden. Daarmee deed Gross het beter dan 64% van zijn collega's.

In de periode van New Normal zal dat echter niet langer mogelijk zijn. Met New Normal bedoelt Gross een periode van deleveraging, meer regularisering en deglobalisering.

Dat is de mening van Bill Gross, beheerder bij Pacific Investment Management Co. De grootste beheerder van een obligatiefonds in de wereld heeft al regelmatig gewaarschuwd dat in de New Normal, het nieuwe normale evenwicht in de wereldeconomie, grote winsten niet meer mogelijk zullen zijn. Het Total Return Fund dat door Gross wordt beheerd, heeft niettemin een goede periode achter de rug, met een rendement van 13% over de afgelopen 12 maanden. Daarmee deed Gross het beter dan 64% van zijn collega's. In de periode van New Normal zal dat echter niet langer mogelijk zijn. Met New Normal bedoelt Gross een periode van deleveraging, meer regularisering en deglobalisering.