Aandelen en Emerging Markets worden opnieuw interessanter, wat betekent dat het team van ING haar beleggingsstrategie heeft aangepast.

De rente op Duitse staatsobligaties is opnieuw gestegen richting 1,65%, wat betekent dat de koersen van de bunds zijn gedaald.

Een aantal factoren geven aan de situatie op de financiële markten langzaam maar zeker stabiliseert. Juvyns verwijst in dat geval naar de Euribor die opnieuw is gestegen, iets wat al één jaar niet meer was gebeurd.

Ook het feit dat sommige banken de ontvangen steun terugbetalen aan de ECB wijst op een normalisering van de situatie.

Aandelen en Emerging Markets worden opnieuw interessanter, wat betekent dat het team van ING haar beleggingsstrategie heeft aangepast. De rente op Duitse staatsobligaties is opnieuw gestegen richting 1,65%, wat betekent dat de koersen van de bunds zijn gedaald. Een aantal factoren geven aan de situatie op de financiële markten langzaam maar zeker stabiliseert. Juvyns verwijst in dat geval naar de Euribor die opnieuw is gestegen, iets wat al één jaar niet meer was gebeurd. Ook het feit dat sommige banken de ontvangen steun terugbetalen aan de ECB wijst op een normalisering van de situatie.