Maxime Alimi, strategist en econoom bij AXA Investment Managers, denkt dat de DJ Stoxx 600 zou kunnen stijgen met 10 % voor het einde van 2013, net zoals de Amerikaanse Dow Jones.

Het aantrekkelijkst zijn aandelen uit de nieuwe industrielanden, in het bijzonder die in Azië. In Europa gaat de voorkeur uit naar Duitsland.

Op de obligatiemarkten blijven bedrijfsobligaties de favoriet. De hemel zal ongetwijfeld opklaren , aldus Alimi. Bij staatsobligaties gokt hij op Zuid-Europa, in het bijzonder Italië en Spanje. Hij is wel voorzichtig met betrekking tot de defensieve waarden (Duitsland en VS), waarvan de prijzen zijn gestegen.

Maxime Alimi, strategist en econoom bij AXA Investment Managers, denkt dat de DJ Stoxx 600 zou kunnen stijgen met 10 % voor het einde van 2013, net zoals de Amerikaanse Dow Jones. Het aantrekkelijkst zijn aandelen uit de nieuwe industrielanden, in het bijzonder die in Azië. In Europa gaat de voorkeur uit naar Duitsland. Op de obligatiemarkten blijven bedrijfsobligaties de favoriet. De hemel zal ongetwijfeld opklaren , aldus Alimi. Bij staatsobligaties gokt hij op Zuid-Europa, in het bijzonder Italië en Spanje. Hij is wel voorzichtig met betrekking tot de defensieve waarden (Duitsland en VS), waarvan de prijzen zijn gestegen.