Dat zou hij niet doen omdat hij de aandelen te duur vindt. Overigens lijkt er nog een reden te zijn om Amerikaanse aandelen te kopen. In de afgelopen week hebben beleggers veel schade op-gelopen in grondstoffen.

Daarnaast zijn vele Emerging markets de laatste tijd fors gedaald. De Thaise beurs bijvoorbeeld is meer dan 6% gedaald.

Veel Amerikaanse beleggers zullen dan ook gaan redeneren dat ze beter het geld in de VS kunnen houden.

En omdat obligaties veel te weinig opleveren zal men ervoor kiezen om Amerikaanse aandelen te kopen.

Aandelen als meest veilige belegging klinkt sommigen wat vreemd maar een blik op de langjarige koersgrafiek laat zien dat het geen overdreven verhaal is.

Dat zou hij niet doen omdat hij de aandelen te duur vindt. Overigens lijkt er nog een reden te zijn om Amerikaanse aandelen te kopen. In de afgelopen week hebben beleggers veel schade op-gelopen in grondstoffen. Daarnaast zijn vele Emerging markets de laatste tijd fors gedaald. De Thaise beurs bijvoorbeeld is meer dan 6% gedaald. Veel Amerikaanse beleggers zullen dan ook gaan redeneren dat ze beter het geld in de VS kunnen houden. En omdat obligaties veel te weinig opleveren zal men ervoor kiezen om Amerikaanse aandelen te kopen. Aandelen als meest veilige belegging klinkt sommigen wat vreemd maar een blik op de langjarige koersgrafiek laat zien dat het geen overdreven verhaal is.