Volgens Abby Joseph Cohen is de kans klein dat de Verenigde Staten opnieuw met een recessie geconfronteerd gaan worden. Alleen al dat gegeven gaat volstaan om de beurskoersen te doen stijgen.

Toch heeft Abby Joseph Cohen haar prognoses wat getemperd, want de stijging zal niet zo groot zijn als eerst was verwacht. Zij verwacht nu dat de Standard & Poor's 500 op 1200 gaat staan tegen het einde van dit jaar.

Voordien was de analiste uitgegaan van een Standard & Poor's 500 van 1250 tot 1300. De BBP-groei zou dit jaar anderhalf procent bedragen. Dat is een relatief laag groeitempo, maar dat zit al in de beurskoersen verrekend.

Volgens Abby Joseph Cohen is de kans klein dat de Verenigde Staten opnieuw met een recessie geconfronteerd gaan worden. Alleen al dat gegeven gaat volstaan om de beurskoersen te doen stijgen. Toch heeft Abby Joseph Cohen haar prognoses wat getemperd, want de stijging zal niet zo groot zijn als eerst was verwacht. Zij verwacht nu dat de Standard & Poor's 500 op 1200 gaat staan tegen het einde van dit jaar. Voordien was de analiste uitgegaan van een Standard & Poor's 500 van 1250 tot 1300. De BBP-groei zou dit jaar anderhalf procent bedragen. Dat is een relatief laag groeitempo, maar dat zit al in de beurskoersen verrekend.