Het aandeelhouderschap van Fortis is versnipperd. Ping An is met bijna 5% van de aandelen de grootste aandeelhouder, gevolgd door Santander met 2%.

Daarna volgt een hele reeks van kleine aandeelhouders - waaronder beleggingsfondsen - met minder dan 1% van de aandelen in bezit.

Modrikamen is er niet over te spreken dat de regering waarschuwt voor de schade die een nee-stem kan opleveren. De regering repliceert vanmorgen dat de overheid wel degelijkheid betrokken is en dat de kredietwaardigheid van ons land in het gedrang komt.

Het aandeelhouderschap van Fortis is versnipperd. Ping An is met bijna 5% van de aandelen de grootste aandeelhouder, gevolgd door Santander met 2%. Daarna volgt een hele reeks van kleine aandeelhouders - waaronder beleggingsfondsen - met minder dan 1% van de aandelen in bezit. Modrikamen is er niet over te spreken dat de regering waarschuwt voor de schade die een nee-stem kan opleveren. De regering repliceert vanmorgen dat de overheid wel degelijkheid betrokken is en dat de kredietwaardigheid van ons land in het gedrang komt.