De automobielgroep waarschuwde dat de nettowinst voor het boekjaar 2012 zo'n 30% zou terugvallen t.o.v. 2011. Eerder had de groep een winstdaling met 25% verwacht.

De twee activiteitspolen van D'Ieteren zagen hun resultaten teruglopen. In de autodistributie heeft de groep te lijden onder de val met 11% van de inschrijvingen van nieuwe wagens in België in 2012.

Belron, de wereldleider in het plaatsen van autoruiten, wordt getroffen door de zachte winter in Europa en de VSA. Het advies van Leleux voor D'Ieteren is opbouwen.

De automobielgroep waarschuwde dat de nettowinst voor het boekjaar 2012 zo'n 30% zou terugvallen t.o.v. 2011. Eerder had de groep een winstdaling met 25% verwacht. De twee activiteitspolen van D'Ieteren zagen hun resultaten teruglopen. In de autodistributie heeft de groep te lijden onder de val met 11% van de inschrijvingen van nieuwe wagens in België in 2012. Belron, de wereldleider in het plaatsen van autoruiten, wordt getroffen door de zachte winter in Europa en de VSA. Het advies van Leleux voor D'Ieteren is opbouwen.