Na ongeveer een half uur handel op de beurs noteert het aandeel D'Ieteren met een winst van 8,72 procent op 35,80 euro. De groep verwacht dat het courant geconsolideerd resultaat voor belastingen dit jaar 20 tot 25 procent hoger zal liggen dan in 2014 (op basis van de huidige wisselkoersen). Eerder ging ze uit van een stijging van meer dan 10 procent.

Lichpunt Bel20

D'Ieteren is dinsdag het lichtpunt binnen de Brusselse sterindex, waar kort na opening 18 van de 20 aandelen in het rood staan. Net als elders in Europa begon ook de Brusselse beurs met verlies aan de dag omwille van hernieuwde zorgen om de Chinese economie.

Eerder op de dag bleek immers dat de industriële activiteit in China in augustus de grootste terugval kende in de afgelopen drie jaar. (Belga/NS)

Na ongeveer een half uur handel op de beurs noteert het aandeel D'Ieteren met een winst van 8,72 procent op 35,80 euro. De groep verwacht dat het courant geconsolideerd resultaat voor belastingen dit jaar 20 tot 25 procent hoger zal liggen dan in 2014 (op basis van de huidige wisselkoersen). Eerder ging ze uit van een stijging van meer dan 10 procent.D'Ieteren is dinsdag het lichtpunt binnen de Brusselse sterindex, waar kort na opening 18 van de 20 aandelen in het rood staan. Net als elders in Europa begon ook de Brusselse beurs met verlies aan de dag omwille van hernieuwde zorgen om de Chinese economie. Eerder op de dag bleek immers dat de industriële activiteit in China in augustus de grootste terugval kende in de afgelopen drie jaar. (Belga/NS)