De gemiddelde debiteurenpositie van 51 dagen en crediteuren-betalingen van 91 dagen dragen positief bij aan de kasstroom.

Aangezien grote onderhoudsinvesteringen niet nodig zijn, zijn vermindering van de uitstaande schuldpositie (verwacht rond de 2,5 eind 2014) en kleinere overnames te verwachten. De sterke kasstroom kan daarnaast leiden tot toenemende dividendbetalingen.

De berekeningen op basis van EVA en DCF geven op lange termijn onderwaardering van ruim 20% per aandeel aan. Theodoor Gilissen Bankiers heeft een advies aanbevolen voor het aandeel Heineken.

De gemiddelde debiteurenpositie van 51 dagen en crediteuren-betalingen van 91 dagen dragen positief bij aan de kasstroom. Aangezien grote onderhoudsinvesteringen niet nodig zijn, zijn vermindering van de uitstaande schuldpositie (verwacht rond de 2,5 eind 2014) en kleinere overnames te verwachten. De sterke kasstroom kan daarnaast leiden tot toenemende dividendbetalingen. De berekeningen op basis van EVA en DCF geven op lange termijn onderwaardering van ruim 20% per aandeel aan. Theodoor Gilissen Bankiers heeft een advies aanbevolen voor het aandeel Heineken.