De resultaten van het onderzoek waren op zijn zachtst gezegd verrassend: maar 28% van de Amerikane was bereid om 10 kilo extra mee te torsen in ruil voor rijkdom. Anderzijds was maar 43% van de ondervraagden van mening dat gewichten belangrijker was dan het hebben van schulden.

Of met andere woorden: meer dan de helft van de Amerikanen vindt het zo laag mogelijk houden van zijn schulden toch belangrijker dan zijn gewicht. We hebben het hier uiteraard over de mannen, mogelijk liggen die verhoudingen met de vrouwen toch weer iets anders.

De resultaten van het onderzoek waren op zijn zachtst gezegd verrassend: maar 28% van de Amerikane was bereid om 10 kilo extra mee te torsen in ruil voor rijkdom. Anderzijds was maar 43% van de ondervraagden van mening dat gewichten belangrijker was dan het hebben van schulden. Of met andere woorden: meer dan de helft van de Amerikanen vindt het zo laag mogelijk houden van zijn schulden toch belangrijker dan zijn gewicht. We hebben het hier uiteraard over de mannen, mogelijk liggen die verhoudingen met de vrouwen toch weer iets anders.