De volgende beursintroductie waar Wall Street naar uitkijkt, is die van Twitter. Aan de IPO van Twitter zijn duidelijk meer risico's verbonden dan aan die van Facebook. De Risk Factors sectie in de S-1 filings, het rapport aan de SEC is langer dan die van Facebook.

Opvallend is dat Twitter een notering aan de New York Stock Exchange heeft aangevraagd en niet aan de Nasdaq. Dat heeft onder andere te maken met de problemen die Facebook heeft ondervonden in de eerste dagen van de beursnotering. Die problemen wil Twitter niet nog eens dunnetjes overdoen.

De volgende beursintroductie waar Wall Street naar uitkijkt, is die van Twitter. Aan de IPO van Twitter zijn duidelijk meer risico's verbonden dan aan die van Facebook. De Risk Factors sectie in de S-1 filings, het rapport aan de SEC is langer dan die van Facebook. Opvallend is dat Twitter een notering aan de New York Stock Exchange heeft aangevraagd en niet aan de Nasdaq. Dat heeft onder andere te maken met de problemen die Facebook heeft ondervonden in de eerste dagen van de beursnotering. Die problemen wil Twitter niet nog eens dunnetjes overdoen.