Herstel is inmiddels opgetreden, volgens het bedrijf. Er zijn veel nieuwe producten en systemen geïntroduceerd of in ontwikkeling voor de verschillende segmenten waarin het bedrijf opereert.

De divisie Industrial Services heeft goede resultaten behaald dankzij een stabiele orderstroom van de Duitse autosector en machinebouwers.

In de halfgeleiderindustrie is ook verbetering zichtbaar in vergelijking met de eerste jaarhelft van 2012. De auto-industrie en metaalelektro- markt in Frankrijk blijven uitdagend.

Aalberts heeft de lagere omzet deels kunnen compenseren met nieuwe projecten en meer focus op de Oost-Europese en Chinese markt.

De divisies Flow Control Industrial en Oil & Gas maken goede voortgang. Aalberts ziet dit jaar de omzet, winst en investeringen toenemen.

Aalberts heeft een positieve trading update afgegeven. Het bedrijf verwacht een iets lagere omzet, maar herstel is opgetreden en een goede orderpositie is opgebouwd. ABN Amro blijft koper.

Herstel is inmiddels opgetreden, volgens het bedrijf. Er zijn veel nieuwe producten en systemen geïntroduceerd of in ontwikkeling voor de verschillende segmenten waarin het bedrijf opereert. De divisie Industrial Services heeft goede resultaten behaald dankzij een stabiele orderstroom van de Duitse autosector en machinebouwers. In de halfgeleiderindustrie is ook verbetering zichtbaar in vergelijking met de eerste jaarhelft van 2012. De auto-industrie en metaalelektro- markt in Frankrijk blijven uitdagend. Aalberts heeft de lagere omzet deels kunnen compenseren met nieuwe projecten en meer focus op de Oost-Europese en Chinese markt. De divisies Flow Control Industrial en Oil & Gas maken goede voortgang. Aalberts ziet dit jaar de omzet, winst en investeringen toenemen. Aalberts heeft een positieve trading update afgegeven. Het bedrijf verwacht een iets lagere omzet, maar herstel is opgetreden en een goede orderpositie is opgebouwd. ABN Amro blijft koper.