Omega Pharma analyseert op regelmatige basis verschillende scenario's met betrekking tot de structuur waarin de onderneming optimaal zou kunnen evolueren.

De huidige denkpistes bevinden zich in een te prematuur stadium om hierover verdere informatie te geven. Conform de geldende voorschriften zal Omega Pharma hierover nader communiceren als en wanneer er zich in deze context een relevant feit zou voordoen of er een beslissing zou zijn genomen.

Dat is vandaag niet het geval, en het is evenmin duidelijk of dat stadium al dan niet zal bereikt worden.

Anthony Cruysmans (ING): "Voorbarig om al veel zinnigs over Omega Pharma te zeggen. Het neutraal advies blijft gehandhaafd."

Omega Pharma analyseert op regelmatige basis verschillende scenario's met betrekking tot de structuur waarin de onderneming optimaal zou kunnen evolueren. De huidige denkpistes bevinden zich in een te prematuur stadium om hierover verdere informatie te geven. Conform de geldende voorschriften zal Omega Pharma hierover nader communiceren als en wanneer er zich in deze context een relevant feit zou voordoen of er een beslissing zou zijn genomen. Dat is vandaag niet het geval, en het is evenmin duidelijk of dat stadium al dan niet zal bereikt worden. Anthony Cruysmans (ING): "Voorbarig om al veel zinnigs over Omega Pharma te zeggen. Het neutraal advies blijft gehandhaafd."