Dit vertegenwoordigt een opname van 96,33% van het aanbiedingsbedrag van EUR 40.536.500.

De inschrijvingsperiode voor de rechten eindigde op 27 oktober 2010. De 109.355 voorkeurrechten die niet werden uitgeoefend gedurende de inschrijvingsperiode, zullen onder de vorm van scrips te koop worden aangeboden in het kader van een private plaatsing voorbehouden aan institutionele investeerders, die plaats zal vinden op vrijdag 29 oktober 2010 vanaf 8u00.

De kopers van deze scrips zullen op de nog beschikbare nieuwe aandelen inschrijven en zich zodoende onherroepelijk verbinden tegen dezelfde voorwaarden als tijdens de eerste fase: twee nieuwe aandelen aan EUR 34,00 per aandeel tegen vijf voorkeurrechten in de vorm van scrips.

De resultaten van de verkoop van scrips en de eindresultaten van het openbaar aanbod tot inschrijving zullen via een persbericht bekendgemaakt worden, in principe vandaag 29 oktober 2010 na de plaatsing van de scrips.

Vandaag zal de verhandeling van het aandeel Ascencio 's ochtends worden geschorst tot na bekendmaking van de resultaten van de versnelde private plaatsing van de scrips.

Dit vertegenwoordigt een opname van 96,33% van het aanbiedingsbedrag van EUR 40.536.500. De inschrijvingsperiode voor de rechten eindigde op 27 oktober 2010. De 109.355 voorkeurrechten die niet werden uitgeoefend gedurende de inschrijvingsperiode, zullen onder de vorm van scrips te koop worden aangeboden in het kader van een private plaatsing voorbehouden aan institutionele investeerders, die plaats zal vinden op vrijdag 29 oktober 2010 vanaf 8u00. De kopers van deze scrips zullen op de nog beschikbare nieuwe aandelen inschrijven en zich zodoende onherroepelijk verbinden tegen dezelfde voorwaarden als tijdens de eerste fase: twee nieuwe aandelen aan EUR 34,00 per aandeel tegen vijf voorkeurrechten in de vorm van scrips. De resultaten van de verkoop van scrips en de eindresultaten van het openbaar aanbod tot inschrijving zullen via een persbericht bekendgemaakt worden, in principe vandaag 29 oktober 2010 na de plaatsing van de scrips. Vandaag zal de verhandeling van het aandeel Ascencio 's ochtends worden geschorst tot na bekendmaking van de resultaten van de versnelde private plaatsing van de scrips.