Als doekje voor het bloeden werd daarbij gezegd dat het ditmaal om een relatief beperkt bedrag zou gaan. Er is sprake van iets meer dan 10 miljard euro, wat een peulschil is ten opzichte van de 240 miljard euro die de Grieken tot dusver als steun goedgekeurd kregen.

Sommige economen vrezen dat dit bedrag van iets meer dan 10 miljard euro niet zal volstaan en dat de Grieken meer geld zullen nodig hebben. Een schuldherschikking zou echter niet aan de orde van de dag zijn, 80% van de Griekse obligaties is al in handen van de banken.

Als doekje voor het bloeden werd daarbij gezegd dat het ditmaal om een relatief beperkt bedrag zou gaan. Er is sprake van iets meer dan 10 miljard euro, wat een peulschil is ten opzichte van de 240 miljard euro die de Grieken tot dusver als steun goedgekeurd kregen. Sommige economen vrezen dat dit bedrag van iets meer dan 10 miljard euro niet zal volstaan en dat de Grieken meer geld zullen nodig hebben. Een schuldherschikking zou echter niet aan de orde van de dag zijn, 80% van de Griekse obligaties is al in handen van de banken.