Op de financiële markten wordt alvast feest gevierd, het rendement op de Spaanse staatsobligaties is inmiddels teruggevallen tot niveaus van voor het uitbreken van de crisis. Ook de beurs van Madrid heeft zich van haar betere zijde laten zien. Maar daarmee is Rajoy echter nog niet uit de problemen.

Maar liefst 75% van de Spanjaarden gelooft geen woord van wat Rajoy vertelt, zo blijkt uit een rapport verschenen in het blad El Economista. De banken blijven de slechte kredieten opstapelen, terwijl daarnaast de modale Spanjaard nog altijd het gevoel heeft dat zijn of haar persoonlijke situatie in 2013 zal verslechteren.

Op de financiële markten wordt alvast feest gevierd, het rendement op de Spaanse staatsobligaties is inmiddels teruggevallen tot niveaus van voor het uitbreken van de crisis. Ook de beurs van Madrid heeft zich van haar betere zijde laten zien. Maar daarmee is Rajoy echter nog niet uit de problemen. Maar liefst 75% van de Spanjaarden gelooft geen woord van wat Rajoy vertelt, zo blijkt uit een rapport verschenen in het blad El Economista. De banken blijven de slechte kredieten opstapelen, terwijl daarnaast de modale Spanjaard nog altijd het gevoel heeft dat zijn of haar persoonlijke situatie in 2013 zal verslechteren.