Microsoft, dat eveneens gisterenavond rapporteerde, maakte wel beter dan verwachte kwartaalcijfers bekend. 75% van de bedrijven uit S&P 500 heeft tot dusver de prognoses geklopt.

Inmiddels zijn al heel wat grote namen de revue gepasseerd, maar dat belet niet dat we volgende week nog de resultaten van honderden bedrijven mogen verwachten. Maandag rapporteert onder andere Microsoft.

De Amerikaanse bedrijfsresultaten vallen beter mee dan de Amerikaanse, want van de bedrijven uit de MSCI Asian index heeft volgens Bloomberg maar 40% de verwachtingen kunnen inkloppen.

Microsoft, dat eveneens gisterenavond rapporteerde, maakte wel beter dan verwachte kwartaalcijfers bekend. 75% van de bedrijven uit S&P 500 heeft tot dusver de prognoses geklopt. Inmiddels zijn al heel wat grote namen de revue gepasseerd, maar dat belet niet dat we volgende week nog de resultaten van honderden bedrijven mogen verwachten. Maandag rapporteert onder andere Microsoft. De Amerikaanse bedrijfsresultaten vallen beter mee dan de Amerikaanse, want van de bedrijven uit de MSCI Asian index heeft volgens Bloomberg maar 40% de verwachtingen kunnen inkloppen.